حجت الاسلام والمسلمین مقیمی حاجی در اجلاسیه معاونین پژوهش مدارس علمیه و مراکز تخصصی حوزه علمیه تهران اعلام کرد: در سالهای اخیر شاهد رشد فزاینده کارهای پژوهشی و تحقیقاتی طلاب هستیم، البته هنوز با نیازهای جامعه فاصله زیادی داریم و باید با تقویت کمی و کیفی فعالیت ها بتوانیم پاسخگوی جامعه پرسشگر باشیم.
اجلاسیه معاونین پژوهش مدارس علمیه و مراکز تخصصی حوزه علمیه استان تهران با حضور حجتالاسلاموالمسلمین ابوالقاسم مقیمی حاجی معاون پژوهش حوزههای علمیه کشور، حجتالاسلاموالمسلمین رحیمیصادق مدیر حوزه علمیه تهران و جمعی از مدیران و معاونان پژوهش در سالن آیتالله بروجردی(ره) مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام برگزار شد.
معاون پژوهش حوزههای علمیه کشور در این اجلاس گفت: در سالهای اخیر شاهد رشد فزاینده کارهای پژوهشی و تحقیقاتی طلاب هستیم، البته هنوز با نیازهای جامعه فاصله زیادی داریم و باید با تقویت کمی و کیفی معاونت های پژوهش حوزه های علمیه استان ها بتوانیم پاسخگوی جامعه پرسشگر باشیم.
به گفته حجت الاسلام والمسلمین مقیمی حاجی یکی از راههای تقویت فعالیت های پژوهشی حوزه های علمیه اعطای امتیاز و تسهیلات پژوهشی به طلاب و مدارس دارای خروجی ممتاز است.
وی در ادامه از مدیران مدارس علمیه خواست به سامانه پژوهش توجه بیشتری داشته باشند و گزارش فعالیت های خود را ثبت کنند تا هم مدرسه و هم طلبه از امتیازات پژوهشی برخوردار شوند.
حجتالاسلاموالمسلمین مقیمیحاجی راه اندازی نشریات را از لوازم اصلی ایجاد انگیزه کارهای پژوهشی خواند و گفت: معاونت پژوهش حوزه های علمیه از این نشریات حمایت های خوبی انجام میدهد.
حجتالاسلاموالمسلمین رحیمی صادق، مدیر حوزه علمیه تهران نیز در ابتدای جلسه از فعالیتهای معاونین پژوهش مدارس و مراکز تخصصی تشکر کرد و پژوهش و تبلیغ را ویترین حوزه علمیه معرفی و اظهار کرد: حوزه علمیه تهران در سال های اخیر در جشنواره علامه حلی، نشریات و کانونهای علمی حائز رتبههای پژوهشی خوبی در کشور شده است.