معاون آموزش حوزه های علمیه کشور اعلام کرد: با توجه به شرایط جدید و فضای انتخابات، ان شاءالله تا آخر خرداد سایت پذیرش حوزه در دسترس علاقمندان می باشد و داوطلبان می توانند اقدام به ثبت نام کنند.
ظرفیت پذیرش حدود ۵ هزار طلبه جدید
معاون آموزش حوزه های علمیه کشور با اشاره به این که داوطلبان دارای مدارک تحصیلی پایه هشتم، دیپلم و دانشگاهی می توانند اقدام به ثبت نام کنند، ظرفیت پذیرش حوزه های علمیه را حدود ۵ هزار نفر اعلام کرد.
وی به دوره های آموزشی در حوزه های علمیه اشاره کرد و افزود: در حوزه علمیه دو دوره تحصیلی “سفیران هدایت” و یا به تعبیری کوتاه مدت با رویکرد تبلیغی و “برنامه درسی عادی و جاری حوزه های علمیه” یا بلندمدت ارائه می شود.
به گفته حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد، برنامه های درسی دوره “سفیران هدایت” با رویکرد مهارتی به تبلیغ ارائه می شود و جنبه اجتماعی و مواجه شدن طلبه با مخاطبان مختلف بیشتر دیده شده است.
براساس اعلام معاون آموزش حوزه های علمیه پذیرش داوطلبان تحصیل در دوره سفیران هدایت با مدرک دیپلم انجام می شود و با شرایطی، امکان انتقال طلاب سفیران به برنامه جاری حوزه های علمیه یا همان دوره بلند مدت وجود دارد.
برگزاری آزمون در ۵۰ مرکز سراسر کشور / چه کسانی از آزمون معاف هستند؟
وی ظرفیت پذیرش حوزه های علمیه را حدود ۵ هزار نفر اعلام کرد و گفت: آزمون ورودی تیرماه در ۵۰ مرکز آزمون سراسر کشور برگزار می شود. البته داوطلبان حافظ کل قرآن و نهج البلاغه و برگزیدگان مسابقات علمی کشور از آزمون معاف هستند.
معاون آموزش حوزه های علمیه کشور درباره ثبت نام رشته ها و مراکز تخصصی حوزه هم اعلام کرد که تمدید اعلام شده تا آخر خرداد شامل ثبت نام داوطلبان رشته ها و مراکز تخصصی هم می شود.
راه های ارتباطی:
داوطلبان عزیز میتوانند برای کسب اطلاعات از شرایط و مراحل پذیرش و یا ثبتنام به پایگاه سنجش و پذیرش حوزههای علمیه به آدرس paziresh.ismc.ir مراجعه کنند. همچنین برای دریافت پاسخ سؤالات و یا راهنمایی و مشاوره به مدیریت های استانی حوزه و مدارس علمیه سراسر کشور مراجعه کنند.
آدرس و شماره تماس مدیریت های استانی و مدارس علمیه در پایگاه سنجش و پذیرش حوزه بارگذاری شده است.
نشانی پایگاه سنجش و پذیرش حوزه های علمیه:
کانال اطلاع رسانی سنجش و پذیرش حوزه های علمیه در ایتا: