قال رسول الله (ص)

«مَنْ سَمِعَ رَجُلاً يُنادى يا لَلْمُسْلِمينْ فَلَمْ يُجِبْهُ فَلَيْسَ بِمُسْلِم»

کسى که صداى انسانى را بشنود که فریاد مى زند: اى مسلمانان به دادم برسید و کمکم کنید،

کسى که این فریاد را بشنود و پاسخ نگوید، مسلمان نیست

کافی جلد 2 صفحه 164

حجت الاسلام والمسلمین ملکی مطرح کرد: انتشار محتوا براساس حقیقت و عشق / رسانه‌ها روایتگر امدادهای الهی باشند

قائم مقام مدیر حوزه علمیه قم یکی از مهم ترین کارهایی که رسانه ها باید انجام دهند را انتشار و تبیین سنت ها و امدادهای الهی و روایت حوادث و قضایای جنگ امروز بر اساس تعالیم الهی عنوان کرد.

 حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی قائم مقام مدیر حوزه علمیه قم در مراسم بزرگداشت شهدای خبرنگار جبهه مقاومت که در سالن شهید دهقانی خبرگزاری رسا برگزار شد، جنگ امروز را جنگ روایت ها و رسانه عنوان کرد و در این رابطه بیان داشت: در این جنگ رسانه ای اگر روایتگر بتواند به مخاطب سواد رسانه و شناخت بدهد کار بزرگی انجام داده و این کارش می تواند موجب هدایت مردم به سمت حق باشد.

وی افزود: امروز آنقدر تعداد رسانه ها زیاد است و ترفندهای رسانه ای افزون گشته که حتی استفاده از یک واژه می تواند یک روند را عوض و دچار دگرگونی کند و به این دلیل رشد سواد رسانه ای و تحلیل مردم توسط رسانه ها بسیار حائز اهمیت است.

حجت الاسلام والمسلمین ملکی با اشاره به فتنه سال ۱۴۰۱ و تحسین رهبر معظم انقلاب نسبت به اقدامات و تصمیم گیری‌های رسانه ای دشمن اظهار داشت: کار رسانه‌ای آنقدر می تواند اثرگذار باشد که وقتی با برخی از بازداشت شدگان فتنه صحبت می شد ابراز می کردند که تحت تأثیر فضای رسانه ها قرار گرفته اند و به خیابان ها آمدند.

قائم مقام مدیر حوزه علمیه قم یکی از شیوه های اثرگذار فعالیت رسانه ای را انتشار محتوا بر اساس حقیقت و عشق عنوان کرد و توضیح داد: اگر در فعالیت رسانه ای حقیقت را منتشر کنیم و کارها از روی عشق باشد اثرگذاری ویژه ای خواهد داشت.

وی در این رابطه به واژه مورد تأکید و اختراع امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: امام شعار و حقیقت «ما می توانیم» را ساری و جاری کرد و این شعار در میان مردم فراگیر شد و دستاوردهای انقلاب و امروز جمهوری اسلامی مرهون این شعار و نگاه است.

حجت الاسلام والمسلمین ملکی افزود: در مقابل قبل از انقلاب شعار عکس این و ما نمی توانیم بود اما چون شعار امام بر اساس حقیقت و دلی بود بر دل مردم نشست؛ در قرآن هم داریم که «الشیطان یعدکم الفقر…»؛ فقر در اینجا معنای عامی دارد؛ یعنی همان نمی توانیم و فکر منفی از سوی شیطان است و حقیقت ندارد.

قائم مقام مدیر حوزه علمیه قم پیرامون بیان حقایق تأکید کرد و گفت: غلبه فئه کم بر فئه زیاد یک حقیقت است که باید رسانه ها آنرا منتشر کنند.

وی افزود: شما اگر نگاهی به واقعه روز عاشورا کنید، آن روز اتفاقات سخت و دردناکی به وقوع پیوست اما بعد از آن رسانه ها با تحلیل های درست و انتشار حقیقت واقعه توانستند جریان عظیمی را به وجود بیاورند و در قضیه جنگ امروز غزه و لبنان هم به همین شکل است.

حجت الاسلام والمسلمین ملکی، دفاع مقدس را تفسیر آیات قرآن و امدادهای الهی خواند و ابراز داشت: هم در جریان پیروزی بر طاغوت و هم در دفاع مقدس ما با معجزه پیروز شدیم و یکی از مهم ترین کارهایی که امروز رسانه باید انجام دهد همین انتشار و آگاهی بخشی مردم به سنت ها و امدادهای الهی است.

وی ادامه داد: باید از قضایای اخیر روایتگر امدادهای الهی باشیم تا ایمان مردم تقویت شود و افراد بیشتری به جبهه حق بپیوندند.

قائم مقام مدیر حوزه علمیه قم با اشاره به آیات امداد الهی مربوط به جنگ بدر، احد و… از خبرنگاران و اصحاب رسانه خواست که ابعاد این معجزه های الهی را برای مردم بیان کنند و تأکید کرد: خدا همان خدای جنگ بدر است و حرکت مومنانه نیز همان آثار را دارد و باید این مطالب به صورت فراگیر در جامعه منتشر شود.

چاپ
پست الکترونیک
تازه ترین اخبار