شعار سال 1405

قَالَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ‌ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ‌:

أَمَّا بَعْدُ فَإِنَّ الْجِهَادَ بَابٌ مِنْ أَبْوَابِ الْجَنَّةِ‌ فَتَحَهُ اللَّهُ لِخَاصَّةِ أَوْلِيَائِهِ وَ سَوَّغَهُمْ كَرَامَةً مِنْهُ لَهُمْ وَ نِعْمَةٌ ذَخَرَهَا وَ
الْجِهَادُ هُوَ لِبَاسُ التَّقْوَى وَ دِرْعُ اللَّهِ الْحَصِينَةُ وَ جُنَّتُهُ الْوَثِيقَةُ‌

جهاد و مبارزه، درى از درهاى بهشت است كه خداوند براى دوستان خاص خود گشوده است، و احترام و نعمتى براى آنان قرار داده و ذخيره كرده است. جهاد؛ همان لباس تقوا، سپر محكم الهى و بهشت تضمين شدۀ اوست.

الکافي , جلد۵ , صفحه۴

بارگذاری دوره «راهبردهای فاطمی در میدان جنگ ترکیبی» در مهارت خانه طلاب

بارگذاری دوره «راهبردهای فاطمی در میدان جنگ ترکیبی» در مهارت خانه طلاب

 مسئول مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه گفت: دوره «راهبردهای فاطمی در میدان جنگ ترکیبی» با هدف توانمندسازی مبلغان در مواجهه با جنگ ترکیبی طراحی و تلاش شده مجموعه‌ای جامع، کاربردی و روزآمد ارائه شود.

 حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن زنگویی مسئول مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه اظهار کرد: این مرکز به عنوان یکی از اعضاء کمیته آموزش قرارگاه جنگ ترکیبی بلاغ مبین، با همکاری سایر اعضاء دوره جامع «راهبردهای فاطمی در میدان جنگ ترکیبی» را طراحی و جهت استفاده طلاب و روحانیون سراسر کشور، در سامانه مهارت خانه طلاب و بارگذاری شد.

وی در توضیح اهداف دوره اظهار کرد: این دوره با هدف توانمندسازی مبلغان در مواجهه با جنگ ترکیبی طراحی شده و تلاش کرده‌ایم مجموعه‌ای جامع، کاربردی و روزآمد ارائه دهیم و اساتید معارف فاطمی را با رویکرد تبلیغی و جهادی برای مخاطبان امروز تبیین کنند. امیدواریم خروجی این دوره، تربیت نیروهایی باشد که بتوانند پیام و مدل فاطمی را در میدان روایت و جنگ شناختی به‌طور اثرگذار منتقل کنند.

مسئول مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه افزود: در این دوره موضوعاتی به‌صورت منظم و گام‌به‌گام آموزش داده می‌شود که برخی از آن به شرح ذیل است:

نکات تبلیغی جهاد فاطمی – ۲ جلسه

بایسته‌های تبلیغ فاطمی – ۲ جلسه

مقتل‌شناسی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها – ۵ جلسه

فیش‌نویسی هدفمند مرثیه – ۶ جلسه

جایگاه و فضایل حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها در کتب اهل‌سنت – ۹ جلسه

اصول و فنون روضه‌خوانی – ۶ جلسه

نغمات روضه – ۵ جلسه

شرح خطبه فدکیه – ۲۱ جلسه

تاریخ زندگانی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها – ۱۱ جلسه

پرده‌خوانی فاطمیه برای کودکان و نوجوانان – ۲ جلسه

وی افزود: از اساتید مطرح این دوره می‌توان به اساتید همچون حجج الاسلام ماندگاری، نبوی، فرحناک، صالحی، همت، رنجبر، شریفی و نقیب‌زاده اشاره کرد.

مسئول مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه اعلام کرد: این دوره در قالب ۶۹ جلسه آفلاین و ساختارمند طراحی و بارگذاری شده که تمامی طلاب علاقه‌مند در سراسر کشور امکان شرکت در آن را دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین زنگویی در پایان اظهار کرد: چنین دوره‌هایی بخشی از برنامه جامع حوزه برای پیوند عمیق‌تر میان آموزش‌های حوزوی و نیازهای واقعی جامعه است.

گفتنی است، ثبت‌نام و دسترسی به محتوای کارگاه از طریق لینک زیر امکان پذیر است:

http://karbordi.ismc.ir/course/view.php?id=10154

 

چاپ
پست الکترونیک
تازه ترین اخبار