شعار سال 1405

قَالَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ‌ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ‌:

أَمَّا بَعْدُ فَإِنَّ الْجِهَادَ بَابٌ مِنْ أَبْوَابِ الْجَنَّةِ‌ فَتَحَهُ اللَّهُ لِخَاصَّةِ أَوْلِيَائِهِ وَ سَوَّغَهُمْ كَرَامَةً مِنْهُ لَهُمْ وَ نِعْمَةٌ ذَخَرَهَا وَ
الْجِهَادُ هُوَ لِبَاسُ التَّقْوَى وَ دِرْعُ اللَّهِ الْحَصِينَةُ وَ جُنَّتُهُ الْوَثِيقَةُ‌

جهاد و مبارزه، درى از درهاى بهشت است كه خداوند براى دوستان خاص خود گشوده است، و احترام و نعمتى براى آنان قرار داده و ذخيره كرده است. جهاد؛ همان لباس تقوا، سپر محكم الهى و بهشت تضمين شدۀ اوست.

الکافي , جلد۵ , صفحه۴

قدردانی آیت الله اعرافی از همکاری‌ فراجا در برگزاری همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم

  
قدردانی آیت الله اعرافی از همکاری‌ فراجا در برگزاری همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم

مدیر حوزه‌های علمیه کشور از همکاری‌های فراجا با حوزه‌های علمیه به‌ویژه در برگزاری همایش صدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم قدردانی کرد.

 آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور ظهر امروز در دیدار فرمانده انتظامی استان قم، از خدمات گسترده، مستمر و طاقت‌فرسای پلیس استان تقدیر و تشکر کرد.

مدیر حوزه های علمیه کشور با اشاره به حجم بالای رویدادها و مناسبت‌ها در قم، فعالیت پلیس در استان را سنگین توصیف کرد و گفت: از همکاری‌های فراجا با حوزه‌های علمیه به‌ویژه در برگزاری همایش صدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم و همچنین اقدامات منظم در برگزاری نماز جمعه تقدیر ویژه داریم.

آیت‌الله اعرافی همچنین بر لزوم توجه نیروهای مسلح به نهج‌البلاغه به‌ویژه با تأکید مقام معظم رهبری بر این اثر، اشاره کرد و ادامه داد: مسابقاتی پیرامون نهج‌البلاغه از کتاب هایی مانند «سیری در نهج‌البلاغه» شهید مطهری میان کارکنان نیروهای مسلح برگزار شود.

وی نهج‌البلاغه را کتابی جامع و پرمحتوا دانست و گفت: اخلاق در این کتاب با حماسه، هنر ادبی و مدیریت همراه است و در دوران حکمرانی امام علی(ع) نمود یافته است.

آیت‌الله اعرافی در ادامه با اشاره به اهمیت مسکن و معیشت، بر ضرورت تأمین مسکن، ارتقای منزلت اجتماعی و فرهنگی نیروها و توانمندسازی منابع انسانی پلیس از نظر علمی و اخلاقی تأکید کرد و گفت: مهارت‌آموزی، تقویت تصویر مثبت از پلیس در جامعه و مشارکت مردمی در تأمین امنیت از دیگر محورهای مهم در ارتقاء جایگاه نیروی انتظامی میباشد.

مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان، خواستار تقویت نگاه علمی و پژوهشی در اقدامات نیروی انتظامی، توجه به رویکرد پیشگیرانه در مقابله با ناهنجاری‌ها و تلاش برای تأثیرگذاری مثبت بر افکار عمومی شد.

قدردانی آیت الله اعرافی از همکاری‌ فراجا در برگزاری همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم

رتبه اول پلیس قم در مسابقات قرائت قرآن و تفسیر

در ابتدای این دیدار، سردار میر حیدری، فرمانده انتظامی استان قم با اشاره به ویژگی‌های منحصر به‌فرد استان، اظهار کرد: ما در دو سالی که در محضر قم بودیم، یکی از کارهایی که بیشتر به آن پرداختیم تقویت ارتباط با دستگاه‌های مختلف بود که باعث شد بیشتر تمرکز را روی پیشگیری بگذاریم.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ را با ۱۶ درصد کاهش جرم سپری کردیم و سال گذشته نیز کاهش ۲۷ درصدی داشتیم. امسال نیز موفق به ثبت ۳۶ درصد کاهش جرم شده‌ایم.

میرحیدری در ادامه به ارائه گزارشی از اقدامات در حوزه پیشگیری و برخورد با مجرمان پرداخت و به کاهش آمار جرم و مجرم در استان قم اشاره کرد.

فرمانده انتظامی استان قم با اشاره به اهمیت مباحث قرآنی میان نیروی های مسلح گفت: سال گذشته رتبه اول قرائت قرآن و تفسیر را کسب کردیم و در همه یگان‌ها نیز بحث آشنایی با نهج‌البلاغه و مفاهیم قرآنی در حال اجراست.

چاپ
پست الکترونیک
تازه ترین اخبار